Nevzat Dindar'ın öne çıkan yorumları:

ŞAŞ VE TANRIVERMİŞ

"Hasan Şaş'ı tribünde görünce, 'Acaba Torrent'in yardımcılığına mı gelecek' düşüncesi aklıma geldi. Ama Benim bildiğim kadarıyla, yönetimin önümüzdeki sezon Tuğberk Tanrıvermiş'i yardımcı olarak getirme planı var. Hasan hocaya belki başka bir rol verilebilir."

TORRENT GİDERSE ROGER SCHMIDT

Galatasaray'ın şimdilik Domenec Torrent'le yoluna devam edeceğini elirten Nevzat Dindar, sezon sonunda alınacak sonuçlara göre Sarı Kırmızılıların Alman ekolüne dönebileceğini aktardı. Nevzat Dindar, "Bu saatten sonra Galatasaray'da yerli bir hoca olmaz. Torrent'le gidebildiği yere kadar gider. Ama yollar ayrılırsa, Galatasaray'ın Alman ekolüne yöneleceğini düşünüyorum. Torrent sonrası Roger Schmidt konuşulan isimlerden birisi ama şu an değil. Fenerbahçe de Roger Schmidt'i istiyor." ifadelerini kullandı.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ KİMDİR?

Ülkemizde Galatasaray'ın çeşitli yaş grupları dahilinde altyapılarında çalışan, 2017-18 sezonunda Igor Tudor ve Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Tuğberk Tanrıvermiş, sezon sonunda Roma U15 takımının başına geçmişti.

İtalya'da şampiyonluk da yaşayan genç hoca, sezon başında Spezia'nın yolunu tutmuştu. Tanrıvermiş hali hazırda Spezia U19 teknik direktörlüğünü üsteleniyor.

ROGER SCHMIDT KİMDİR?

13 Mart 1967 tarihinde dünyaya gelen Roger Schmidt, eski Alman futbolcu ve teknik direktördür. Teknik direktörlük kariyerine, Almanya 6. Ligi ekipleri arasında bulunan Delbrücker'de başlamış ve sonraki sezon da 4. Lig takımları arasında bulunan Preuben Münster'in başına geçmiştir. Prebuen Münster'de şampiyonluk elde eden Schmidt, burada yapmış olduğu 3 yıllık görevi boyunca 106 maça çıkmış ve 2011-2012 sezonu içinde Bundesliga 2 ekiplerinden olan Padernborn'un başına geçmiştir. Başarılı bir dönem geçiren Roger Schmidt, 2012-2014 yılları arasında iki sezon süresince RedBull Salzburg'un yöneticiliğine geçmiştir. İlk yılında ligi 2. Sırada tamamlarken, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Fenerbahçe'ye elenerek Avrupa Ligi'ne gelmiştir.

2013-2014 yılları arasında Avusturya Ligi'ni ve Avusturya Kupasını kazanan Roger Schmidt, Kevin Kampl, Sadio Mane ve Jonathan Soriano gibi isimlerin parlamasında katkıda bulunmuştur. Salzburg'ta göstermiş olduğu başarıyla Leverkusen'in başına gelmiş olan Alman Teknik Direktör Roger Schmidt, ilk sezonda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmış ve üçüncü sırada tamamlamıştır. Ardından Devler Ligi'ne katılan Schmidt, bu sezon içinde ligde zor bir dönem geçirmiş ve Şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkmıştır. Fakat buna rağmen Atletico Madrid'e elenen Leverkusen, faturayı Roger Schmidt'e kesmiş ve Alman teknik direktör ile Mart başında yollarını ayırmıştır. Yerine Tayfun Korkut getirilmiştir.

Roger Schmidt, RedBull Salzburg, Bayer Leverkusen ve Beijing Guoan gibi takımları yönetmiş,PSV Eindhover takımının da teknik direktörlüğünü yapmıştır.

Kaynak: Milliyet