Galatasaray’da birinci kaptan Selçuk İnan.. ikinci kaptan ise Muslera… hali hazırda hiç üçüncü kaptanlık gerekmediği için Galatasaray’da üçüncü kaptanlık Ryan Donk da olmasına rağmen henüz bandı takamadı. Ancak sezon sonunda Selçuk İnan futbola veda edecek. Donk’la da yaşı nedeniyle sözleşme imzalanması düşünülmüyor. Gelen bilgilere göre Muslera birinci kaptan olacak. Fatih Terim’in ikinci kaptanlık için düşündüğü ismlerinse Ömer Bayram ile Sofiane Feghouli olduğu gelen bilgiler arasında.

Galatasaray, Gençlerbirliği maçı ile birlikte Süper Lig’de üst üste 8. galibiyeti alarak ve ligde bu sezonki en uzun galibiyet serisini yakalayarak  şampiyonluk yarışına kayıpsız olarak devam etti.

Galibiyet serisi 8’e çıktı
Süper Lig’de son 7 maçından galip ayrılan Galatasaray, bu seriyi Gençlerbirliği karşısında da sürdürdü ve üst üste 8. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar böylece bu sezon ligde en uzun galibiyet serisi yakalayan takım oldu. Cimbom, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ni mağlup etme başarısı gösterdi. Aslan söz konusu müsabakalarda 24 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü.

Evinde 7 maçtır yenilmiyor
Türk Telekom Stadyum’ndaki lig maçlarında en son Medipol Başakşehir’e kaybeden Galatasaray, bu müsabakanın ardından rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Cimbom, oynadığı 7 karşılaşmada 6 kez sahadan galip ayrılırken, 1 defa da berabere kaldı.

Fotospor