İşte o sözler:

"ARDA TURAN RAHATLATTI"

Arda Turan hem futbolculuğu hem arkadaşlarıyla diyaloğuyla Belhanda ve Feghouli’yi rahatlattı. Florya’da ayrı bir rüzgar esmesini sağladı.

"G.SARAY'A YENİ MODRIC"

Benim için en önemlisi de, Kerem Aktürkoğlu... Biraz araştırdım, Florya’da neler yapıyor? Fatih hoca, Galatasaray’a yeni bir Modric kazandırıyor. O bilekleriyle, çabukluğu ve tekniğiyle çok yakında Türk futboluna yeni bir yıldız gelecek. Şu an neden ilk 11’de oynamıyor derseniz, pişme devresini yaşıyor. Tam hazır olduğu zaman Kerem de takımına çok büyük katkı sağlayacak. Biraz sabır göstermek lazım. Bunun zamanını da en iyi bilen kişi Fatih Terim’dir.

"SEKIDIKA İÇİN SABIR"

Neden alındı, Galatasaray’ın topçusu değil diye yorumlar yapılan Sekidika da bu takımın içinde olacak. Biraz sabır diyorum. Sezon başı çok sıkıntılar yaşandı. Terim’in bütün hayali portföyünde bulunan 8 gurbetçi genci sarı-kırmızılılara almaktı. Maalesef finansal fair play bir türlü aşılamadı. Onun için de bu transferler gerçekleşmedi. Bütün sıkıntıların ve huzursuzlukların baş kaynağı buydu. Neyse ki atlatıldı artık.

Kaynak: Milliyet