Gözler İspanya'ya çevrilirken, milli yıldızın menajeri Ahmet Bulut da transferle ilgili kafaları karıştırdı.

Ünlü futbol adamı “Taraflar arasında görüşme yok ama başkan öyle bir açıklama yaptıysa bir bildiği vardır” şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenerek şampiyonluk kupasına kavuşan Galatasaray’da artık tüm dikkatler transfere çevrildi.

Özellikle Başkan Ünal Aysal'ın maçın ardından KANALTÜRK'te yayınlanan ‘Top Bizde’ programına yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi oturdu.

Programda eski yıldızları Arda Turan hakkındaki bir soruya Aysal, "Arda konusunda niyet var ama kısmet önemli. Teknik direktöru Simeone bırakmak istemiyor Piabet ama hocası izin verirse oturur konuşuruz. Ondan sonra Arda transferi bir yemeğe bakar" yanıtını verdi.

Sıcak bakmıyor ama...

Bu sözler camiada büyük heyecana neden olurken milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut da kafa kurcalayacak bilgiler verdi. Sözlerine Arda'nın şu an için Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncesi olmadığını, kulüpler arasında da bir görüşme gerçekleşmediğini belirterek başlayan Bulut yine de transfer için açık kapı bırakmaktan geri kalmadı.

Ünlü futbol adamı, Arda'nın menajeri sıfatıyla henüz kimseyle görüşmediğini belirtse de Aysal’ın açıklamalarına atfen "Başkan böyle bir açıklama yaptıysa bir bildiği vardır. Belki de 'Arda'yı kulübü bırakırsa ben alırım' demek istedi" dedi. Bu arada Arda da dün bir açıklama yaparak Türkiye’ye gelmeyi henüz düşünmediğini yineledi.