Galatsaray'da, A2 Takımı ile oynanan mücadelede A2 takımının, 2 golünü de Sinan Gümüş atarken, Prandelli genç oyuncuyu ikinci yarı A takımı kadrosuna aldı ve savunmanın solunda görevlendirdi.

Sinan Gümüş bu bölgede de Bruma ve Yasin'den daha etkili oyunuyla dikkat çekti. Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe maçının 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor.

MİLLİLER MORALSİZ...

Sarı kırmızılı ekibin Milli Takım'dan moralsiz dönem oyuncuları maçta yer almazken salonda yapılan çalışma ile derbiye hazırlandılar.

Sarı kırmızılı ekibin Milli Takım'dan dönen oyuncuları Semih Kaya, Tarık Çamdal, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Olcay Adın, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un büyük bir moral çöküntüsü yaşadığı öğrenilirken, Letonya maçını kulübede geçiren Selçuk İnan'ın da ağzını bıçak açmadığı ifade edildi.

Millilerden Burak Yılmaz takım arkadaşlarından ayrı çalışıp 24 ayrı testten geçirildi. Burak Yılmaz'ın sakatlığının henüz devam ettiği ancak maç günü oynama şansının yüksek olduğu bildirildi. Ancak Burak Yılmaz tam olarak hazır olsa bile teknik direktör Prandelli'nin golcü oyuncuyu yedek soyundurabileceği ileri sürülüyor.