Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün, Gomis'e alternatif olarak düşünülen golcü futbolcu için İtalya'ya çıkarma yapıyor.

Ergün, 2 Kasım Perşembe akşam oynanacak Lazio-Nice maçını izlemek için Roma’ya gidiyor... 

Cenk Ergün’ün burada Fenerbahçe’nin sezon başında ısrarla istediği Felipe Caicedo için bazı girişimler yapacağı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların Ekvadorlu golcüyü Bafetimbi Gomis’e alternatif olarak kiralamayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında.
Ayrıca şartların oluşması durumunda Wesley Sneijder ile de bir araya gelerek kısa süreli bir sohbet gerçekleştirebileceği belirtildi.

Felipe Caicedo kimdir?

29 yaşındaki sol ayaklı golcü Felipe Caicedo, İtalya Serie A takımlarından Lazio'da forma giyiyor. Birçok farklı takımlarda forma giyen Felipe Caicedo, Rocafuerte altyapısından çıktı. Avrupa'ya ilk adımını Basel ile attı. Daha sonra Manchester City, Malaga, Levante, Lokomotif Moskova, Al Jazira, Espanyol takımlarında forma giydi. Sezon başında 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Espanyol'dan Lazio'ya transfer olan Felipe Caicedo, bu sezon 10 maçta 372 dakikada şans bulabildi. Felipe Caicedo, bu maçlarda 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. Oyuncunun transfermarkt değeri 3 milyon Euro. Sözleşmesi ise 2020 yılında sona eriyor.