TMW’nin haberine göre başkent Roma’da Florian Grillitsch'in menajerleri ile Napoli arasında bir görüşme yapıldı. Oyuncu serbest statüde. Geçtiğimiz haftalarda Fiorentina ve Roma tarafından sağlık testlerine sokuldu. Ancak iki testi de geçemediği için transfer gerçekleşmedi.

FİORENTİNE DA İSTEMEDİ

Bu arada 8 Haziran’da İtalyan muhabir Fabrizio Romano da Fiorentina’nın Grillitsch’i sağlık testi yaptırdığını belirtti. Ancak daha sonra haberin devamı gelmedi. Grillitsch bir süre önce Trabzonspor’un da gündemine gelmişti.

Bu sezon sadece 18 maç oynayabilen Grillitsch, en son 2 Nisan’da Bochum maçında forma giydi. O haftadan sonra sakatlığı nedeniyle oynayamadı. Daha sonra Hoffenheim sözleşmesini yenilemedi.

ALTERNATİF CARVALHO

Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcu ile el sıkışamaması durumunda ise Real Betisli William Carvalho'ya yönelecek ve İspanyol ekibiyle bonservis pazarlığı yapacak. Portekizli oyuncuyla daha önce prensipte anlaşan sarı-kırmızılılar, Real Betis'in bonservis bedelinde indirime yanaşmaması nedeniyle bu transferi askıya almıştı.

Murat Sancak'tan çok sert Galatasaray cevabı: "Hadsiz..." Murat Sancak'tan çok sert Galatasaray cevabı: "Hadsiz..."

(TMW)