Galatasaray'ın çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği İngiltere'nin Arsenal takımı, kadro kurmakta sıkıntı çekiyor. Bir çok sakat oyuncusu bulunan Londra ekibinde, bu oyuncuların yerine kadroya dahil edilen isimler ise bekleneni veremiyor.

Kırmızı-beyazlıların dün sahasında Tottenham ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede ilk 11'de görev yapan Mathieu Flamini bunun son örneği oldu. 28. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Mikel Arteta'nın yerine maça dahil olan Fransız orta saha oyuncusu, oyunda kaldığı süre içerisinde beklentileri karşılayamadı.

Tottenham'ın attığı golün sorumlusu olarak gösterilen Flamini'ye Arsenal taraftarı büyük tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden eleştirilerini yönelten Gunners'lar, goldeki hatanın yanında, oyunun genelinde de oyuncunun silik bir görüntü çizdiğini dile getirdiler. Daha iyi bir defansif orta sahaya ihtiyacı olduğu değerlendirmesini yapan taraftarlar, Flamini'nin hafta içindeki Galatasaray maçıyla başlayan ilerki süreçte hiç bir maçta oynatılmaması gerektiğini de savundular.   

Skorer