Her seçim öncesi adaylığı konuşulan Haluk Ulusoy, camiadaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

YÖNETİMDE NELER OLUYOR?

Galatasaray'ın küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3'e inmiş durumda. Bazı yöneticiler pes ettiklerini ilan ettiler ancak Burak Elmas ve Işıtan Gün, sezon sonuna kadar gemiyi karaya yaklaştırabileceklerine inanıyorlar. Her şeye rağmen Göztepe ve Rizespor maçında üst üste alınacak iki mağlubiyet Burak Elmas'ın erken seçim kararı almasına yol açabiliyor. Hali hazırda Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak gibi isimler de adeta tetikte bekliyor.

ÜSTÜNEL'DEN ULUSOY'A  YEŞİL IŞIK

Galatasaray'ın eski idarecilerinden Haldun Üstünel, adaylığını açıklaması durumunda Haluk Ulusoy'un listesine dahil olmaya sıcak bakıyor.

Üstünel, son seçimde sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Yiğit Şardan'ı desteklediğini açıklamıştı.

2014 YILINDA DİVAN KURULU ÜYESİ OLDU

Haluk Ulusoy, 2014 yılında Galatasaray Divan Kurulu Üyeliği'ne takdim edilmişti. Ulusoy'un beratını oğlu Saffet Ulusoy almıştı.

Haluk Ulusoy, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi oldu - Galatasaray (GS)  Haberleri

MART AYI ÇOK KRİTİK

Galatasaray'ı Mart ayında çok kritik bir kongre bekliyor. İbra oylamasının yapılacağı kurulda adeta başkan Burak Elmas'ın kaderi tayin edilecek.

İBRA EDİLMEZSE...

Elmas ve yöneticileri ibra edilmezse 30 gün içerisinde erken seçim kararı almak zorunda. Ayrıca yönetimdeki tüm isimler de takip edilen seçimde aday olamayacak ve yönetim kurulu listelerine de giremeyecekler.

POLAT'IN KADERİNİ YAŞAYABİLİR

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın kaderi Adnan Polat'a çok benziyor. Polat gibi liseli olmayan Elmas'ın kemik oyu da bir hayli azalmış durumda. Takımın kötü gidişatı da Adnan Polat'ın son dönemini andırıyor.

Kaynak: GsGazete