Duayen yorumcunun sözleri şu şekilde:

"YÜREKTEN ALKIŞLADIM"

Ali Sami Yen'den bu yana ilk defa bir Galatasaray Başkanı'na hakaret eden, hem de asıl kendisi en ağır hakaretlere layık futbolcuyu, olayı basına yansıtmadan, sessiz ama hızlı kovan Mustafa Cengiz Başkan'ı yürekten alkışladım. Teşekkürler Başkan.. Galatasaray'ın onurunu kurtarmakla kalmadın, Fatih Terim'i yeniden kazandın.. Galatasaray futbol takımını da..

"İSTİYORLAR Kİ G.SARAY YIKILSIN"

Fener medyasının sahte yıldızı, aslında Galatasaray 11'ine yerleştirdiği saatli bomba Belhanda'dan kurtulunca, sahaya çıkardığın 11 ve oynattığın futbolla, hem de üç günde kendine geldiğini gösterdin, Hocam. Şimdi o sahte medyanın oyunlarına gelme.. Çünkü senin üzerine oynuyorlar. Bir yandan Başkan ile arana uçurumlar kazmaya, bir yandan kafanı karıştırmaya çalışıyorlar ki, Galatasaray yıkılsın.. Aldırma Hocam.. Bu oyunlara, bu Fenerli medya tuzaklarına düşme..

"BU 11'DE ISRAR ET HOCAM"

Kayseri'ye karşı çıkardığın, bence Galatasaray'ın bu yılki kadrosundan çıkacak ideal 11'di.. Bu 11'de ısrar et Hocam.. Emre Akbaba, Emre Kılınç başta, gerçek yıldızları kazandın mı, Galatasaray tutulmaz olur..

(Sabah)