Galatasaray’a Inter’den kiralık olarak gelen Yuto Nagatomo için özel bir plan dikkat çekiyor.
 
Tuttosport’un özel haberinde İtalyan devinin yeni sezon transfer planlaması ve UEFA Finansal Fair Play kuralları açısından bazı çalışmaları bulunuyor. Bu çalışmaların merkezinde ise Galatasaray’da oynayan Nagatomo yer alıyor. Şu anda Inter’de kiralık oynayan Joao Cancelo’nun Valencia’dan bonservisiyle satın alınması isteniyor. 35 milyon euroluk bir değeri olan Cancelo için Inter, Kondogbia’yı 25 milyon euroya Valencia’ya satmaya ‘evet’ dedi.
 
Bu sayede iki takımın da transferden kârlı çıkması bekleniyor ancak İspanyol kulübü 35 milyon eurodan aşağıya inmiyor. Her şeye rağmen bu rakamı vermeye sıcak bakan Inter, aradaki 10 milyon euroluk farka dikkat kesilmiş durumda.
 
Burada da Nagatomo önemli planlardan biri olacak. Japon futbolcunun sarı-kırmızılı takımda iyi bir başlangıç yapması herkesi sevindirirken, sezon sonunda satış planları yapılıyor. İtalyan kulübünün, her halükarda sezon bitiminde Nagatomo’dan para kazanacağı belirtiliyor. Bu nedenle ilk etapta da memnun kalması halinde Galatasaray’ın kapısının çalınacağı ifade ediliyor.
 
‘Şu an sadece Galatasaray’
Yuto Nagatomo hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı twitter’dan yaptığı paylaşımda, sadece Galatasaray’a konsantre olduğunu söyledi. Japon futbolcu “Premier Lig takımlarının beni istiyor olmaları gurur verici.
 
Ancak şu aşamada bu konularla ilgilenmenin anlamı yok. Şu an formasını giydiğim takımın durumuyla ilgiliyim. Gelecekte ne olacağını şimdiden bilemeyiz” dedi.

(Milliyet)