Galatasaray eski yöneticisi Hayri Kozak'ın "Mancini'nin Türkiye'ye geleli 2 ay oldu. Neden hala otelde kalıyor. Galatasaray'da 3 yıl görev yapacak bir hoca gidici olmasa otelde kalmaz" demesi ilginç bir konuyu gündeme getirdi. Hayri Kozak'ın yaptığı bu açıklamaların ardından Takvim Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörünün kaldığı oteli buldu. Ataköy Marina Park Residences Oteli'nin Kral Dairesi'nde kalan Roberto Mancini için Sarı-Kırmızılı yönetimin her ay 30 bin Euro ödediği ortaya çıktı.

KRAL DAİRESİNDE HER TÜRLÜ KONFOR MEVCUT

Ataköy Marina Park Residences Oteli'nin Kral Dairesi'nde konaklayan Roberto Mancini'nin kaldığı odada her türlü konfor mevcut. Yatlara olan düşkünlüğüyle bilinen İtalyan teknik direktörün odası da yat limanına bakıyor. Müthiş manzaralı bu odada Mancini için her türlü ayrıntı düşünülmüş. İtalyan hocanın rezidansında tüm dünya kanallarını alan çok konforlu bir TV odasının bulunduğu öğrenildi.

SAHAMIZDA OYNAMAK AVANTAJ

Mancını Juventus'la oynayacakları maça değinerek, "Şimdiye kadar grupta oldukça iyi işler yaptık. Salı günü önce zihnen hazır olmamız gerekir. Evimizde oynamamız büyük avantaj. Ama futbolun içinde her şey olduğunu biliyoruz" dedi. Juventus'a saygı duyduklarını söyleyen Mancini, "Olağanüstü bir taraftar kitlesine sahip olmamız önemli. Pirlo anahtar oyuncu ama o olmasa da Vidal ve Pogba var" dedi.

MANZARA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Mancını'nin Ataköy Marina Park Residences'te kaldığı Kral Dairesi Yat Limanı'na bakıyor ve müthiş bir manzaraya sahip. Yatlara aşırı düşkünlüğüylebilinen Mancini'nin otelinde açık havuz da bulunuyor. Galatasaray bu odaya aylık 30 bin Euro öderken Kral Dairesi'nin içinde her şey var. Mancini'nin bu nedenle buradan ayrılmayı düşünmediği öğrenildi.

Takvim