Türkıye Kupası rövanşında Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalarak tur atlayan Galatasaray'da takımı kenardan yöneten Ümit Davala 3. değişiklik hakkını Mustafa Kapı'dan yana kullanmak istedi.Ancak saha komiseri Muzaffer Zeren 'maç bitti' düşüncesiyle tabelayı içeri yolladı ve gecikmeden dolayı 16 yaşındaki Mustafa Kapı oyuna giremedi.

Galatasaray tarihinde şu ana kadar resmi maçlarda forma giyen en genç futbolcu Emre Belözoğlu'nu geçme şansını kaçıran 2002 doğumlu Mustafa Kapı büyük üzüntü yaşadı.16 yaşındaki Mustafa, oyuna girebilseydi G.Saray tarihinde resmi maçlarda forma giyen en genç futbolcu olacaktı.

Sabah Spor

Ümit Davala: “Mustafa geleceğin yıldız adayları arasında”

Son dakikalarda oyuna girmeyi bekleyen fakat maç bitince oyuna dahil olmayan Mustafa Kapı için ise Davala şunları söyledi:

“Mustafa bizim genç, yetenekli oyuncularımızdan biri. 16 yaşında. O anlamda onun dejavantajı. Biz idmanlarda ara ara yer veriyoruz. Geleceğin yıldız adayları arasında. Keşke oyuna girebilseydi. Diğer maçlarla rakiplere göre forma şansı bulabilir.”Yunus Akgün için kupa maçları büyük tecrübe olduğunu ifade eden Ümit Davala, “Biraz daha üstüne koyarak o seviyeye gelecektir. Bizle beraber çalışıyor. İlk 11 için biraz daha zaman ihtiyacı var. Kendini çok geliştirdi. İyi işler yapmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.