Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, Eskişehirspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen futbolcuların sağlık durumları hakkında bilgi verdi. 

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki sabah antrenmanı esnasında Galatasaray Televizyonu’na konuşan İnce, oyuncuların tedavi süreçlerinin yolunda gittiğini anlatırken, “Sinan Gümüş’ün son durumu bizim beklediğimizden de iyi, düz koşulara ve hatta arttırmalı koşulara başladık. Verdiği reaksiyon güzel, iyi de çalışıyor, gayet iyi durumdayız. Sabri’nin de benzer bir şekilde, ciddi bir sakatlığı bulunuyordu. Onun da çalışmaları iyi gidiyor. Son dönemde son derece yüksek intensite koşularını yaptı. Az bir işimiz kaldı Sabri’de. Hem Sabri hem de Sinan şu an için epey iyi duruma geldi” diye konuştu.

HAKAN BALTA VE DENAYER'İN DURUMU

Milli takım kamplarından sakat dönen oyuncular için de bilgiler paylaşan Yener İnce, “Hakan Balta, ayak bileğinden ciddi bir sorun yaşamıştı. Dış yan bağlarının önemli bir tanesinde ciddi gerilmesi vardı, neyse ki bir kopuk yoktu. Ayak bileği için özel bir tedavimiz var, onu uyguladık. Hızlı bir iyileşme gösterdi. Bugün koşulara başladı, inşallah bu hafta takımla birlikte çalışacak” ifadelerini kullanırken milli takımdan sakat dönen Jason Denayer’in bugün tempolu koşu programına girdiğini vurgulayarak Belçikalı oyuncunun Hakan Balta gibi hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını beklediklerini söyledi.