Çok zor şartlar altında alınan galibiyetten dolayı mutluk olduklarını ifade eden Luyindama, "Çok zor koşullar altında bu maçı oynadık. Önemli olan galibiyetle ayrılmaktı. 3 puanı aldık. Mutluyuz" dedi.

Kişisel perfrormansı hakkında da konuşan Luyindama, "Zor bir dönemden geçtim. Bu sakatlıklardan dolayı en iyi performansımı sergileyemedim. En iyi performans için tüm çalışmalarımı yapıyorum. 3-4 maç üst üste oynayabilirsem daha iyi olacağım" ifadelerini kullandı.

ÖMER BAYRAM: ''GEREKENİ YAPTIK''

Saha şartları ve hava durumunun Galatasaray'ın oyun sistemini değiştirdiğini ifade eden Ömer Bayram, "Ülke olarak bu sabah acı bir haber aldık. Milletimizin başı sağolsun. Biz alışık değiliz böyle oynamaya. Galatasaray olarak topun bizde olduğu oyunları istiyoruz. Saha şartları, hava şartları sistemimizi değiştirdi. 3 puan için ne gerekiyorsa yaptık. Sadece 3 puana odaklanmıştık. Güzel bir maç oldu diyemeyeceğim. Önemli olan 3 puan ve liderliği korumaktı. Ne gerekiyorsa yaptık. Maç da bunu istiyordu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

(Sporx)