Taraftarına bayram hediyesi olarak bir transfer açıklamayı düşünen Trabzonspor, transferde önemli bir aşama kaydetti. Takımı ile sözleşmesini fesheden başarılı stoper oyuncusu için görüşmeleri hızlandıran Trabzonspor, transferi sessiz sedasız tamamlamayı düşünüyor. Daha önce gündeme hiç düşmeyen Brezilyalı oyuncu için anlaşma zemini hazır. Oyuncunun son kararı bu aşamada beklenirken, transferin bayram gününde açıklanması bekleniyor. Her sene bayramda taraftarına hediye veren Trabzonspor yönetimi bu sene ise eski Galatasaraylı yıldızı kadrosuna katarak vermeyi düşünüyor.

Galatasaray 8 milyon ödemişti

Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray, Maicon transferi için yaklaşık 8 milyon euro bonservis ödemişti. Süper Lig de büyük işler başaran Maicon, başarılı geçen Galatasaray serüveninin ardından Arabistan ekiplerinin yolunu tutmuştu. Arap yarımadasında da büyük işler başaran Maicon şimdilerde ise çok sevdiği Türkiyeye geri dönmeye hazırlanıyor.

Abdullah Avcı onay vermesi durumunda transfer gerçekleşecek

Menajerler Trabzonspor’a, Suudi Arabistan’daki takımı Al Nassr’la sözleşmesini fesheden Galatasaray’ın eski stoperi Maicon’u önerdi. Eğer Abdullah Avcı’dan onay çıkarsa bordo-mavililer 32 yaşındaki Brezilyalı stoperle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak

Kaynak: Karadeniz Gazetesi