Newcastle United ile adı geçen genç savunmacı, sosyal medyadan İngiliz ekibini takip ederek kafa karıştırmıştı. Takımdan ayrılacağı söylentileri yayılan Marcao'nun bu hamlesinin altında yatan gerçek ortaya çıktı.

MENAJERİ YÖNLENDİRDİ

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'dan 850 bin Euro alan ve aldığı ücretten memnun olmayan Marcao'nun zam istediği ve son dönemdeki gelişmelerin ardında da bu beklentinin etkili olduğu belirlendi.

ALDIĞI MAAŞTAN RAHATSIZ

1.5 sene önce Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon euroya transfer olan 24 yaşındaki futbolcunun düzenli olarak oynamasına rağmen takımda en az kazanan isimlerden biri olmasından dolayı rahatsızlık yaşadığı ve zam beklentisi içine girdiği öğrenildi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Galatasaray ile 2 sene daha sözleşmesi bulunan ve bu yıl 850 bin euro alacak olan Marcao gelecek sene ise 900 bin euro kazanacak. Sarı-kırmızılı yönetimin Marcao ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği ise merak edilirken ilk plan belli oldu.

ZAM YAPILIP SERBEST KALMASININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

Yüksek bonservis beklentisi içinde olunan Marcao'ya zam yapılıp sözleşmesinin uzatılması ve 2 sene sonra serbest kalmasının önüne geçilmesinin değerlendirildiği belirtildi.

(Milliyet)