Demirkol'un sözleri şöyle:

"AMERİKA'YA GİDEBİLİRLER"

Ben anlamıyorum, neden bizim futbolcular emekli olmadan önce Amerika'da gidip top oynamazlar? Spor yönetimi açısından Amerika başka bir yer. Cruyff şöyle demişti transfer olduğunda: 'Amerika, Avrupa'nın 50 yıl ötesinde.'. Oyuncuların kendilerini geliştirmeleri konusunda iyi olabilir gibi geliyor bana. Arda yapabilir örneğin. Çünkü eninde sonunda Galatasaray'a transfer olacak. Dünkü açıklama ve ona verilen tepkilerden onu anladım ben.

"ARDA G.SARAY'DA OYNAYACAK"

Bunca gümbürtüye rağmen bence Arda Turan, Galatasaray'da oynayacak. Sezon önü ya da sonu bilmiyorum ama oynayacak.

"ONUN YAPTIKLARINI YAPABİLEN YOK"

Arda Turan'ın yapabildiklerini yapabilen çok genç yok Türkiye'de. Atletico Madrid'in 10, Barcelona'nın 7 numarası oldu. Sonrasında yaptıkları, korkunç hatalar, affedilmiş hatalar. Onların yarısını başka biri yapsa hayatı o kadar kolay olmazdı.

"HİÇBİR ŞEY BİLMİYOR"

Emre Mor ile Falcao'nun antrenmanda yaşadığı gerginlik üzerine Mehmet Demirkol: "Şaşırmadığım için üzgünüm. Ben hayatımda bu kadar hiçbir şey bilmeyen futbolcu görmedim. Hiçbir şey hakkında, hiçbir şey bilmiyor. Psikolojik bir vaka. Hiç öğrenmeye açık değil."

"ZOR BİR HAYATI OLMUŞ"

Danimarkalı bir gazeteciyle Emre Mor hakkında konuşmuştum. Zor bir hayatı olmuş. Şunu söylemişti: 'Şaşırdık ama çok üzülmedik.' Vaadettikleri çok fazla ama hiçbir şey yok. Hiçbir şey yok... Çek Cumhuriyeti maçında sahaya bir çıktı; 'Speedy Gonzales'. Herkesin arasından dolaşıyor, tekme tokat durduruyorlar. Çok hayret vericiydi, şimdiden yitip gitti. Çok acı verici, üzücü.

Sporx