Galatasaray’ın hali hazırdaki başkanı Cengiz oy istediği gelen kurul üyeleriyle yaptığı toplantıda Fatih Terim aleyhine çok sert ifadeler kullandı.

Gelen bilgilere göre Cengiz o toplantıda, “Paramız yok dedik. Transfer dedi. Ya istediklerimi alırsınız, ya da taraftara siz anlatırsınız dedi. İstedikleri arasında bir tek İrfan Can’ı alamadık. Yerine çok daha iyi dediği Gedson’u getirdik. Hatta olsa da olur, olmasa da olur dediği Yedlin’i bile aldık. Ne istediyse yaptık. Yaptık da ne oldu? Ortada bir başarısızlık var. Sorumlusu da hoca. Bizim hatamız hoca ne istediyse yapmak” dedi.

Başkan Cengiz’in bu ifadeleri kullanırken, “Bak bunlar hocanın kulağına giderse yine tatsızlık çıkar” diyen kongre üyelerine ise, “Giderse gitsin. Yalan mı söylüyorum. Her şey ortada değil mi?” diyerek savunma yaptığı belirtildi.

ADNAN POLAT: "ADAY DEĞİLİM"

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat aday olmayacağını yinelerken, Galatasaray'da yaşanan ortamı Sabah'tan Levent Tüzemen'e değerlendirdi.

''Yoğun işlerimden dolayı Galatasaray'a başkan adayı değilim. Bir Galatasaray Başkanı'nın 24 saat kulübe vakit ayırması gerekir. İş hayatım ve projelerimin yoğunluğu başkanlığa vakit ayırmak için yeterli değil.'' dedi.

(Fotomaç)