İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Porto'dan Joao Moutinho ve James Rodriguez, Atletico Madrid'den de Radamel Falcao'yu renklerine bağlayan Monaco'nun sıradaki hedefi ise sarı-kırmızılıların gözdesi Nani. Üstelik Galatasaray'ın 7 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ile bitirmeye çalıştığı transfer için Fransız ekibinin yetkililerin masaya 20 milyon poundluk bir teklif koymaya hazırlandığı da iddia edildi.

MONACO'NUN TEKLİFİ CAZİP

Sir Alex Ferguson'un görevden ayrılmasının ardından Safirbet takımın başına geçen David Moyes, gönderilmesi yönünde rapor verdiği Nani'den gelecek rakam ile başka transferler yapmayı planlıyor. Monaco'nun teklifinin de bu anlamda oldukça cazip olduğuna vurgu yapıldı.

Haberde ayrıca Monaco'nun transfer ettiği Joao Moutinho ile Nani'nin, Sporting Lisbon'da birlikte forma giydiğine de dikkat çekildi.

26 yaşındaki oyuncu 2007 yılında Sporting Lisbon'dan geldiği İngiliz ekibinde 215 mücadelede forma giyerken, 39 gollük bir performans sergiledi. Geçtiğimiz sezon ise gözden düşen Portekizli, sadee 7 maçta ilk 11'de forma giyerken, 1 gol atabildi.

%%VIDEOANONS%%





Sporx