Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor’u 2-1 mağlup ederken, kıran kırana geçen 90 dakikaya damga vuran anlardan biri, oyundan alınan Lukas Podolski’nin öfkesi ve tepkisiydi.

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ve 62. dakikada oyundan çıkarılan Alman futbolcu, kenara geldiğinde son derece sinirliydi. Teknik direktör Igor Tudor’un uzattığı eli sıkmayan ve öfkeli bir surat ifadesiyle bir şeyler söyleyen Podolski, kulübeye oturduktan sonra da söylenmeye devam etti. İlk etapta bu tepkilerin Tudor’a olduğu ifade edildi. Ancak, gerçek sonradan ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE OLDU

Hürriyet'in haberine göre Podolski, hocasına Bruma’yı şikayet etmişti. Portekizli takım arkadaşının pas vermemesinden yakınan Alman golcünün, “Bruma’dan pas alamıyorum. Bir değil, iki değil, bu kaç oldu! Yeter artık. Bomboş olmama rağmen üç pozisyonda bana pas vermedi. Takımı değil kendini düşünüyor” diye yakındığı belirtildi. Lukas Podolski, daha önce oynanan maçlarda da bencil oynayıp kendisine pas vermediği gerekçesiyle Bruma ile birkaç kez tartışmıştı.