Trabzonsporlu Olcan Adın’ın Galatasaray ya da Beşiktaş’a transferi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Hatta Olcan’ın Galatasaray ile anlaştığı bile iddia edildi.

Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Olcan Adın gelecek planını yapmak için bu hafta menajeri aracılığıyla yönetimle görüşecek.

Olcan Adın’ın transferi için Galatasaray ve Beşiktaş ile herhangi bir transfer görüşmesi yapmadıklarını belirten Trabzonspor İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Radyospor’da önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif’e katılan Yakup Aslan, “Olcan bizim en önemli futbolcularımızdan biri. Trabzonspor ile sözleşmesi devam ediyor. Gelecek teklifler doğrultusunda Olcan’ın transferine onay verilebilir” dedi.

Kulübün çıkarları önemli diyen Aslan, “Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro planlıyoruz. Olcan bu takımın en önemli parçalarından biri. Bize rağmen transfer yapması mümkün olmadığı gibi bizim de illa satacağız diye bir düşüncemiz yok. Eğer kulüp çıkarları için uygun şartlar olursa ancak o zaman transfere izin veririz” diye konuştu.

Yakup Aslan ayırca Galatasaray ve Beşiktaş ile herhangi bir transfer görüşmesi yapmadıklarını da sözlerine ekledi.