Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, transfer gündemini yorumlarken; Erkan Zengin, Olcan Adın, Yasin Öztekin ve Ozan Tufan hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Trabzonspor'daki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Erkin Zengin'i Galatasaray'da görev yaptıkları dönemde kendilerinin de istediğini ifade eden Şaş, Eskişehirspor'un 11 milyon avroluk talebinin transferin önüne set çektiğini itiraf etti. 

Erkan Zengin'in, G.Saray'ın sezon başında transfer ettiği kanat oyuncuları Olcan ve Yasin'den iyi olduğunu belirten eski antrenör, "Erkan Zengin'e 2 az. 3,5-4 eder Erkan.  Erkan, Ozan Tufan'a göre kendini daha iyi göstermiş bir oyuncu. Ozan 8-9 aydır bizim futbol hayatımızda. Erkan'ın sanki yararlı olabilecek bir şeyi var. Olcan ve Yasin'den çok daha iyi oyuncu Erkan Zengin" ifadelerini kullandı" ifadelerini kullandı.

"BİZ DE ERKAN ZENGİN'İ İSTEDİK"

Erkan Zengin için Galatasaray'da görev yaptığı dönemde girişim yaptıklarını itiraf eden yorumcu, "Zamanında biz de istedik Erkan Zengin'i aradık, 11 milyon euro istediler. Hocam 11 trilyon, hemen alalım dedim. 4, 4.250 milyon euro falan ediyordu. Sonra tekrar aradılar, "benim dilim sürçtü dedi, 11 milyon euro diyecektim" dendi" diye konuştu.