Olympiakos'un sahibi Vangelis Marinakis, Fenerbahçe'ye karşı 3-0 kazandıkları maçın ardından skandal açıklamalar yaptı. Marinakis "İstanbul'da, kendi şehrimizde böyle bir galibiyet elde etmek çok önemliydi. Bizim için çok anlamlı bir zaferdi. Bu zafer bana 2012'de İstanbul'da EuroLeague şampiyonu olduğumuz geceyi hatırlattı. Çocuklara da soyunma odasında söyledim. Bu akşam burada kazanırsanız efsane olursunuz. Bu galibiyet çok büyüktü. Bu zaferi şehrimizdeki tüm Yunan halkına adıyorum." ifadelerini kullandı.

Marinakis'in açıklamaları büyük tepki çekti. Bu sözlerin ardından başta Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları olmak üzere diğer Türk takımının taraftarları sosyal medya üzerinden, Yunanistan deplasmanında Fenerbahçe'ye destek vereceklerini açıkladılar.

Vitor Pereira: Normalde yapmadığımız hataları yaptık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 3-0 mağlup oldukları Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu. Pereira, 'Normalde yapmadığımız hataları yaptık' dedi.

Pereira'nın açıklamaları şöyle;

Normalde yapmadığımız hataları yaptık. İlk fırsatlarında golü buldular. Basit top kaybettik. Merkezde bize fırsat vermediler. İkinci yarıya çok iyi başladık. Pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. İkinci yarıda kalbimizle oynadık ama olmadı. Bugün kaybettiğimiz 3 puanı önümüzdeki maçlarda kazanmamız ve pazar günü oynayacağımız maça hazırlanmamız lazım. Bugünkü maçın anahtarı, ilk golü atmaktı. Onlar da ilk golü attık. En iyi oynadığımız dönemde de ikinci golü attılar, onlar ikinci golü attığında maç bizim için bitti.

(HT Spor)