Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da Henry Onyekuru, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Alanya'ya karşı savaştıklarını söyleyen Onyekuru, "Bireysel olarak iyiyim. Takımın mücadelesi iyiydi. Alanya zor bir deplasman ama buraya 3 puan için gelmiştik. İlk saniyeden son saniyeye kadar savaşan bir Galatasaray vardı. Önemli olan bu ruhu göstermiştik. Gösterdiğimiz için mutluyum." dedi.

ETEBO: ÖNEMLİ 3 PUAN

Aile ruhuyla ilerlediklerini söyleyen Etebo, "Bireysel performanslardan ziyade takım performansına odaklanmak lazım. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyorsak bu aile ruhuyla ilerliyoruz. İyi oynadım, sonradan oyuna girdim, oynamadım, hiç problem değil. Aile olmamız lazım, bu şekilde de ilerliyoruz. Başımızda hocamız, takım, personel olarak bir aile olarak mücadele ediyoruz. Buradan çok önemli 3 puanla ayrılıyoruz." dedi.

Yedlin'in asistini öven orta saha oyuncusu, "Yedlin inanılmaz güzel bir asist yaptı. Ancak, güzel bir pas verirsiniz yine de gol olmaz. Ben gole de, asiste de aynı puanı veriyorum." ifadelerini kullandı.

(Sporx)