Önümüzdeki sezonun kadro yapılanması için çalışmalara hız veren Galatasaray'ın Rus ekibi Krylya Sovetov Samara'nın 22 yaşındaki sol beki Yuri Gorshkov için temaslarda bulunduğu iddia edilmişti.

Başkan Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos'un önerdiği Gorshkov, Rus basınına verdiği röportajda Galatasaray ile yapılan görüşmeleri doğruladı ve görüşmenin detaylarını anlattı.

MESAJ ATTIKLARINI GÖRDÜM

22 yaşındaki sol bek "Galatasaray'dan beri aradılar. Bir görüşme gerçekleşti. Yazın beni kadrolarında görmek istediklerini ve benzer şeyler söylediler. Şu anda lige ve kulübüme odaklıyım. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü. Ama ben Türkiye'de daha çok tatil yapmayı seviyorum. Galatasaray taraftarının Instagram hesabıma çok sayıda mesaj attıklarına şahit oldum." ifadelerini kullandı.

ÖN LİBERO DA OYNUYOR

Yuri Gorshkov'un 2023 yılının haziran ayına kadar Samara Kulübü ile sözleşmesi bulunuyor. Transfermakt verilerine göre ise 22 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro.

Bu sezon 19 maçta takımının formasını giyen genç sol bek, 3 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu. Başarılı oyuncu sol bekin dışında sol açık ve ön liberoda da görev yapabiliyor.

(Akşam)