Podolski, Galatasaray'a tekrar geri döneceğini açıklarken taraftarlara da mesaj verdi.

Bursaspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyeti değerlendiren Podolski, "Aslında geçen hafta Fenerbahçe karşısında da 3 puanı hak eden bir Galatasaray vardı ama girdiğimiz pozisyonları değerlendirememiştik. Bu maça güçlü çıktık. Bugün maça hükmeden bir Galatasaray vardı" dedi. 

Sezon sonu takımdan ayrılacak olmasına rağmen, gösterdiği performansla alkış alan Podolski, bu konu hakkında ise "Bu tamamen mental bir olay. Futbola başladığım ilk günden beri böyleydi bu. Antrenmanlarda da maçlarda da yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum. Başka kulübe gitsem de bunu performansıma yansıtmıyorum. Bunun dışında Galatasaray gibi güzel bir camia ve taraftarlar da olunca ekstra çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray ile en özel anın ne sorusuna Alman yıldızın cevabı "Sadece tek bir maça, tek bir gole veya asiste odaklanmak doğru olmaz. Kariyerimin başından beri çok güzel goller attım. Galatasaray'ın benim için çok özel bir yeri var. Taraftarların da benim için anlamı büyük. Galatasaray ile son maçıma çıkacak olmamdan şimdiden üzülüyorum. Bir gün Galatasaray'a tekrar dönmek istiyorum. Hangi pozisyonda olursa olsun Galatasaray'a dönmek istiyorum" oldu.