BeşiktaşSpor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında konuk ettiği Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Sakatlığını atlatarak kadroya giren ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, karşılaşmanın ardından Galatasaray'a şampiyonluk mesajı yolladı.

Ricardo Quaresma'nın Galatasaray açıklaması

Yayıncı kuruluşa demeç veren Ricardo Quaresma maç sonu açıklamasında, "Herkes bizden korkuyor. Başakşehir'in puan kayıplarının ardından yarın da Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bütün takımı kutlarım. Takım olarak kazandık Geçen haftalarda Beşiktaş'ın yarıştan koptuğunu söyleyenler artık Beşiktaş yarışın içinde diyor. Biz işimizi yapmayı sürdüreceğiz. Ayrıca Burak gibi karakterli bir oyuncuyla oynadığım için çok mutluyum. Bu benim adıma ayrıcalık" dedi.

KARİUS VE LJAJİC'TEN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Gecenin gizli kahramanı kaleci Loris Karius, "İlk yarıda yeteri kadar iyi değildik. Devre arası konuştuk ve ikinci yarı daha iyi oynadık. Sezonun bu durumunda kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Kalan maçlarımızı da kazanmak istiyoruz, gelecek hafta bu anlamda ilk finalimize çıkacağız. Şampiyonluk şansımız var." diye konuştu.Ankaragücü maçını boş geçmeyen Adem Ljajic ise, "İlk yarıda kötüydük ama skor üstünlüğümüz vardı. İyi bir çıkış yakaladık ama her şey bizim elimizde değil. Kalan 4 maçı kazanmalı ve maç maç düşünmeliyiz. Bugünkü maçın oyuncusu Burak, Vida ya da Karius olabilir ama kesinlikle ben değildim." dedi.

Futbol Arena