Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Falcao, 67 gün sonra sahaya çıkarken, Kolombiya’nın yayıncı kuruluşu Winsports’u da sevindirdi. Falcao’nun sakatlık döneminde G.Saray maçlarının izlenme oranlarında düşüş yaşamıştı.

Falcao’nun 77. dakikada oyuna girdiği Alanyaspor maçında kanalın izlenme oranının yeniden yükseldiği öğrenildi. Kolombiya televizyonunun, Falcao’nun 90 dakika forma giymeye ve gollerini atmaya başlamasıyla daha da büyük izlenme oranlarına ulaşacağına dikkat çekiliyor.

Winsports, dün akşam da Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasını naklen yayınladı.

Galatasaray'dan Muslera'ya 2 yıllık sözleşme

Galatasaray, kendisine birçok kupa kazandıran kaptanının sözleşmesini uzatarak, jübilesini sarı-kırmızılılar ile yapmasını sağlayacak.

Cim-Bom, 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Uruguaylı file bekçisiyle masaya oturacak, “Galatasaray tarihine geçtin, futbolu burada bırakmalısın” diyecek ve Fernando Muslera’dan mukavelesini iki yıl daha uzatmasını isteyecek.

Aytemiz Alanyaspor karşısında olağanüstü bir performansa ulaşan ve beş kurtarışla üç puana imza atan Galatasaray kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera için yeni planlar var. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı file bekçisinin jübilesini sarı-kırmızılılarda yapması için önemli bir teklif sunacak.

(Skorer)