Rezan Epözdemir, Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın lansmanın yapıldığı günde Beyaz TV'ye konuştu. 

"KADIN FUTBOL TAKIMIMIZI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE KURDUK"

"Takımımızı önemli ölçüde kurduk. 6-7 transfer yapacağız. Yabancı oyuncular da olacak. Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer takımlar kuvvetle Süper Lig'den başlayacak. Birkaç transferle birlikte takımımız çok iyi olacak. Sadece başarı değil, sosyal sorumluluk olarak da bakıyoruz."

"AYCAN YANAÇ GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"

Aycan Yanaç transfer sorusuna yanıt veren Rezan Epözdemir, "Transfer raporunda yer alan isimlere yönelmek niyetimiz var. Hanıemfendiyle ilgili tasarrufumuz yok." yanıtını verdi. 

"TARAFTARLARIMIZ İÇİN ÇOK KIYMETLİ"

Taraftarlarımız bizim için çok önemli, kıymetli. Kurumsal bir anlayışı egemen kılmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın hassasiyeti bizim için önemli. Bilet fiyatları konusunda talepleri vardı ve dikkate aldık. Ayrıca Galatasaray'ın hakkını her zaman savunacağız. Taraftarlarımızın içi bu konuda rahat olsun.

"FATİH HOCAMIZ DÜNYA MARKASI"

Fatih hocamız bir dünya markası. Galatasaray efsanesi. Bütün dünya otoritelerinin nezdinde saygı duyan, her zeminde saygıyı hak eden bir insan.

"TÜRK FUTBOLUNUN ORTAK SORUNLARI UZLAŞMA KÜLTÜRÜYLE ÇÖZÜLÜR"

Türk futbolunun ortak sorunları var. Bu sorunlar uzlaşma kültürüyle çözülür. Bütün Süper Lig kulüpleriyle diyalog halindeyiz. Yayın hakları, transfer, yabancı kuralı, kurulların bağımsız olması noktasında. Bunlar futbolun bileşenlerinin ortak sorunu. Biz bunu uzlaşma kültürüyle çözülebileceğine inanıyoruz. Koşullar ne olsun Galatasaray'ın menfaatleri önceliğimiz ama kurumsal anlayışımız devam edecektir.

(Beyaz TV / Futbol Arena)