Rıdvan Dilmen'in Giresunspor - Galatasaray karşılaşmasına dair açıklamaları...

"30 metre koşup geldi oradan..."

Her ne olursa olsun Marcao bunu yapmamalıydı. Kerem genç bir oyuncu. Marcao en azından 30 metre koşup geldi oradan. Onları bilmiyoruz. Ama diyelim ki Kerem ciddi bir saygısızlık yaptı, sonuç yine de bu olmamalıydı. Diğer konu, Fatih Terim’in hakeme “Değişikliği daha çabuk yapsaydın bu olmazdı” serzenişiydi. Sıkıntı Marcao’da. Benzer olayları defalarca gördük. Her kulüp de gördük. Galatasaray’da benzer bir olayı Melo ve Riera’yla görmüştük.

Marcao kadro dışı bırakılmamalı bence. Yoksa benim de senin gibi canım yandı. Bir genç oyuncuya kafa atılması benim de canımı yaktı. Galatasaraylıların canı yandı.

"Fatih hoca, bu tip olaylara müsamaha gösteriyor"

Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in hem milli takım hem de Galatasaray teknik direktörlüğü görevinde Marcao-Kerem aktürkoğlu kavgasına benzer birçok olay yaşandığını hatırlattı. Dilmen, "Fatih hoca, bu tip olaylara müsamaha gösteriyor. Milli Takım’da olanları biliyoruz. Otelde, silahlar falan. Fatih hocanın olduğu yerde böyle şeyler olmaz derler. Oluyor kardeşim, oluyor. Daha önce de oldu" dedi.

Milli Takım'da Gökhan Töre otelde takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekmişti. Gizlenen olay 6 ay sonra ortaya çıkmıştı.

'Diagne kaybedilecek bir oyuncu değil'

Sarı Kırmızılı ekibin Diagne'den kolay vazgeçemeyeceğini vurgulayan tecrübeli futbol adamı, ''Diagne kaybedilecek bir oyuncu değil. 10 milyon Euro maliyetli bir oyuncudan kolay vazgeçemezsiniz. Penaltı kaçırabilir. Okan’la 1 sene birlikte oynamanın getirdiği bir şey de olabilir.'' dedi.

(TRT / Ajansspor)