Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı geride kalırken gözler 4 Ocak'ta başlayacak transfer dönemine çevrildi. Ligin ilk yarısını 29 puanla 5. sırada tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim mutlak suretle transfer yapılmasını istiyor. Buna karşın son günlerde sarı kırmızılı kulübün en önemli gündem maddelerinden biri Serdar Aziz ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, kişisel internet sitesi ridvan8.com'da Fatih Terim ile Serdar Aziz arasında yaşanan gerilimi ve transfer gündemini yorumladı. İşte o açıklamalar..

"YÖNETİM İLE İSTİŞARE VARDIR"
"Burada asıl olan, Serdar Aziz gibi bana göre Fatih Terim'in Türkiye Ligi'nde en çok beğendiği stoperi elden çıkarması. Mutlaka yönetim ile istişare vardır. Fatih Terim ABD'den döndüğünde Serdar Aziz konusunu masaya yatıracaktır. Soru işareti Maicon, transferde belirsiz olan Ozan varken, Serdar Aziz'i hemen gözden çıkaracaklarını düşünmüyorum. Serdar Aziz'in sakatlıkları göz önünde olabilir ama Galatasaray bunu çözmek zorunda."

"SERDAR AZİZ-TOLGAY ARSLAN TAKASI OLABİLİR"
"Artık takas sezonu ve takas sezonları başlıyor. Galatasaray'dan Fener'e, Fener'den Beşiktaş'a, Beşiktaş'tan Galatasaray'a... Mecburlar! Beşiktaş'ta Tolgay ile Fenerbahçe'den Ozan konuşulurken, Tolgay ile Serdar Aziz de olabilir. Bu pek gündeme gelmedi."