GSGAZETE - Galatasaray altyapısından yetişen ve 2011 yılında bonservisiyle Akhisar Belediyespor'a bedelsiz olarak gönderilen Uğur Demirok, yeniden Florya'ya dönebilir. 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Hamzaoğlu'nun da ilgilendiği 27 yaşındaki stoper, o dönem Trabzonspor'a 500 bin € bonservis bedeli karşılığında imza atmıştı.

"Görüşme yapmadık"

Bir süredir Galatasaray ile adı anılan Uğur için sarı-kırmızılı yönetim ile hiçbir görüşme yapmadıklarını ifade eden Avadan, "Galatasaray ile bir görüşme yapmadık, diğer görüştüğümüz kulüpler ile de maddi konular üzerinde hiç konuşmadık. Salı günü Süleyman Hurma ile görüşüp fikir alışverişinde bulunacağız ve yolumuzu bundan sonra çizeceğiz. Trabzonspor ile 3 yıl daha sözleşmemiz bulunuyor" dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediyespor'dan eski öğrencisi olan ve Galatasaray Altyapısı'ndan yetişen Uğur Demirok, Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Osmanlıspor'a transfer olmayı reddetmişti.

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor, Osmanlıspor ile 1 milyon lira karşılığında anlaşmasına rağmen transfer için Uğur'u ikna edememişlerdi. Sarı kırmızılı taraftarlar ise Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'ın böyle bir transfer yapma ihtimaline sosyal medyadan sert tepkiler gösterdi. Koray Günter gibi bir alternatifin olduğu kadroya çok daha üst düzey bir ismin alınması gerektiği konusunda görüş belirttiler.

FOTO - Uğur'un Galatasaray zamanları.