Milliyet'in haberine göre Galatasaray’ın dünya çapındaki yıldızı Wesley Sneijder, Birmingham kampında istekli ve formda görüntüsü ile dikkat çekiyor. Hollandalı futbolcu ilk günden itibaren kampın yıldızı olacağı sinyallerini vermeye başladı.

Sneijder basına açık gerçekleştirilen dünkü antrenmanda Restbet adeta rüzgar gibi eserken şov yaptı. Attığı mükemmel golle de izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Hollandalı oyuncunun fit görüntüsü Teknik Direktör Fatih Terim’i bir hayli memnun etti. İngiltere kampının ilk günü yıldız futbolcu ile başbaşa bir görüşme yapan ve beklentilerini sıralayan Terim’in, Sneijder’in kamptaki performansından dolayı bir hayli mutlu olduğu ifade edildi. Fatih Terim’in, yeni sezonda Hollandalı’nın büyük çıkış yapacağını öngördüğü de belirlendi.

Geçen sezon başında sakatlıklar yüzünden hazırlık kampı geçirmeyen ve devre arasında Inter’den Galatasaray’a transfer olan Sneijder, özellikle fiziksel açıdan büyük zorluklar yaşamış ancak Teknik Direktör Fatih Terim, yıldız futbolcuya yine de şans vermişti.

10 numaralı forma ortada

Bu arada Galatasaray’da 10 numaralı forma konusunda da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Felipe Melo’dan vazgeçilmesi sonrası bu değerli formayı Sneijder’e vermeyi düşünen sarı-kırmızılılar, Brezilyalı’nın yeniden dönecek olması üzerine konuyu futbolculara bıraktı. Melo’dan itiraz gelmemesi durumunda 10 numaranın Sneijder’e verileceği bildirildi.