Takımımızdan ayrılmayı düşündüğü iddia edilen Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers, böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Hollandalı futbolcunun sözleşmesinin bitiş süresi olan 2 sezonu burada geçireceğini söyleyen Albers, onun hakkında çıkan haberleri “abuk subuk laflar” diye nitelendirdi.

“BANA GÖRE AYRILMAZ”

Radyospor’a konuşan Albers, “Ne bana ne de Galatasaray’a gelen bir teklif var. Ocak ayında dünyanın pek çok yerinden Wesly için teklif aldık. Takımların ismini söyleyemem. Ama Wesly gitmek istemedi. Galatasaray’da mutlu. Şu anda gelen teklif yok. 2 yıl daha sözleşmesi var. Ben Wesly’nin devam edeceğine inanıyorum. Sezon sonunda şartlar değişir, yönetim gelebilecek teklifleri değerlendirme kararı alırsa bunu o zaman düşünürüz. Ama bana göre bunlar olmaz. Şu anda teklif yok” şeklinde konuştu” ifadelerini kullandı.

“HAKKINDA ABUK SUBUK İDDİALAR ÜRETİYORLAR”

Sneijder’in temsilicisi Guido Albers, “Wesley hakkında abuk subuk laflar ediyorlar. Her gün türlü türlü rivayetler. Almış olduğu farklı bir karar yok. Hep söylediğimiz gibi aynı noktada. Galatasaray’ı seviyor ve devam etme arzusunda. Şu anda tek düşüncesi Fenerbahçe’yle oynayacakları derbi. İyi bir rakibe karşı oynayacaklar. Ama sezonu kurtarmak adına çok önemli bir maç olacak. O yüzden Wesly için tek düşünce kazanmak” dedi.