Adalesindeki ağrı nedeniyle  tedavisine başlanan Sneijder'in önümüzdeki birkaç gün içinde yapılacak tedavi programına vereceği cevaba göre durumunun şekilleneceği öğrenildi.

Sneijder'in Trabzonspor maçında sahada olmak istediği ve kendisine günde çift seans tedavi programı uygulandığı belirtilirken hafta başında durumunun yeniden değerlendirileceği belirtildi. Hollandalı futbolcunun Çarşamba günü takımla antrenmanlara katılmasının hedeflendiği ifade edildi.

Sneijder'in oynama isteğine rağmen son kararı sağlık heyetinin görüşü doğrultusunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vereceği, ancak genç teknik adamın en ufak bir risk olması halinde bile Sneijder'i oynatmak istemediği öğrenildi.

Hollandalı futbolcunun sakatlığının durumu dikkatle takip edilirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzun süredir süren sakatlığı tamamen düzelen Semih'i maç eksiği nedeniyle Trabzonspor maçında da ilk 11'de görevlendirmeyi düşünmediği vurgulandı. Genç teknik adamın stoperde Chedjou'yla birlikte görev verdiği Hakan Balta'nın performansından da memnun olduğu ve Semih konusundaki düşüncesinde bunun da etkili olduğu ifade edildi.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan bir başka isim Burak Yılmaz'ın da tam olarak hazır hale geldiği ve hafta başından itibaren takımla birlikte antrenmanlara katılacağı belirtildi.