Chelsea'nin de istediği ve son olarak Porto'nun da devreye girdiği iddia edildiği Bruma için Sporting Başkanı Bruno de Carvalho, Portekiz basınının transfer sorusu üzerine, ''Bu konu hakkında şuan için konuşmaya gerek Betpas duymuyorum. Bir kere söyleyeceğimizi söyledik. Bazı görüşmelerimiz oldu ama Bruma'da bitmiş bir şey olmadığı için konuşulacak da bir şey yok'' ifadelerini kullandı.

Bruma'nın sözleşmesini mahkemeye başvurarak tek taraflı fesih etmek istediği hatırlatılan başkan, böyle bir durumda izleyecekleri yol hakkında da konuştu ve ''Eğer böyle bir durumda mahkeme kulüp aleyhine karar verirse biz de gerekli yerlere (FIFA ve UEFA) gideriz ancak şuan için böyle bir senaryo da yok'' dedi.

CHELSEA'NİN PLANI KİRALAMAK

Galatasaray'dan sonra Portekizli oyuncu ile ilgilenmeye başlayan Chelsea'de Jose Mourinho transferin gerçekleşmesi durumunda oyuncu için izleyeceği planı da berliledi. İngiliz ve Portekiz basınına yansıyan haberlere göre Chelsea, Bruma'yı transfer etmesi durumunda bir sezon için Belçika ekiplerinden Zulte Waregem'e kiralayacak.

PORTO AKLINI ÇELDİ !

Porto da ezeli rakibinin yıldızının peşinde ve transferdeki ısrarını sürdürüyor. Porto'nun oyuncunun kafasını karıştırdığı ve Bruma'yı sözleşmesini fesh etmesi için ikna etmek istediği Portekiz basınına yansıdı. Bundan rahatsız olan Sporting cephesinde ise başkan Carvalho, Bruma'yı Porto'ya bırakmak istemediklerini ve oyuncuya Porto'nun sağladığı bütün şartları sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Sporx