Transfer dönemine Gedson Fernandes ile başlayan Beşiktaş, ardından Premier Lig'de uzun yıllar Volverhampton forması giyen Saiss ile sözleşme imzalandı.

Forvet kalmadı

Larin, Batshuayi ve Güven'in takımdan ayrılmasının ardından ortaya çıkan forvet ihtiyacını Kara Kartal, ilk olarak eski golcüsü Cenk Tosun'u alarak giderdi. Siyah-Beyazlılar daha sonra uzun görüşmeler sonucunda Hollandalı dev golcü Wout Weghorst'u Burnley'den bedelsiz kiraladı ve geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da attığı gollerle adından söz ettiren Jackson Muleka transfer edildi.

Isak Hien Verona ile anlaştı

Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha! Galatasaray'a Hannover'den bir transfer daha!

İtalya basınına göre; Kadroya bir stoper transferi daha yapmak isteyen Beşiktaş, Djurgarden forması giyen Isak Hien'i listesine eklemişti. futbolcuyla yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlayan Kara Kartal, kulübüyle görüşmelere devam ediyordu. Bu arada devreye giren İtalyan Verona kulübü de futbolcu ile anlaşarak kulübü ile pazarlıklara başladı.

Bonservis bedeli ikna etti

Isak Hien için Djurgarden'le pazarlıklar sürerken Verona'nın İsveç ekibi ile bonservis ücreti konusunda anlaşmaya vardı. Verona'nın bu transfer için Djurgarden'e 3-3.5 milyon euro bir bedel ödeyeceği öğrenildi.

Koray Günter fırsatı

Verona'nın Isak Hien'i transfer etmesinin ardından Beşiktaş için Koray Günter fırsatı doğabilir. kadrosunda Türk oyuncu sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Koray Günter'i transfer ederek kontenjanda yer açmayı hedefliyor.

Saiss-Koray tandemi düşünülüyor

Teknik direktör Valerien İsmael'in daha önce 3'lü sistem için önerilen ve bu sisteme alışkın olan oyuncuya sıcak bakmadığı ancak yerli kuralı konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle fikirlerinde değişikliğe gitmişti. Saiss ile Koray tandemi düşünen siyah-beyazlı idareciler, böylelikle kale mevkisi dışında ideal 11 için en azından stoper hattında ikinci yerliyi çözmüş olacak.

(Sporx)