Galatasaray’ın 2014/15 sezonunun başında Eskişehirspor’dan 4 milyon 750 bin euroya transfer ettiği Tarık Çamdal, 2 sezonda gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaşadı ve taraftarların en çok tepki gösterdiği isimlerden biri oldu.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan yıllık 1 milyon 284 bin euro yıllık ve ilk 11’de oynadığı maç başına 10 bin euro kazanan Tarık Çamdal’ı gelecek sezon kadroda düşünmeyen Galatasaray yönetimi, 25 yaşındaki oyuncudan kendisine kulüp bulmasını istedi ancak aldıkları yanıtla büyük yaşadılar.

Farkı Galatasaray'ın ödemesini istiyor

Tarık Çamdal’ın menajeri, 25 yaşındaki oyuncuya Belçika ve Almanya’daki bazı kulüplerden teklifler getirdi. Bu kulüplerin Tarık Çamdal’a yıllık 300 bin euro civarında maaş önerdiği öğrenildi. Takımdan ayrılmak için Galatasaray’ın aradaki maaş farkını tamamlamasını isteyen savunma oyuncusunun bu önerisi Galatasaray yönetimi tarafından reddedilirken Tarık Çamdal’ın bu tavrı sarı kırmızılı idarecilerce büyük tepkiyle karşılandı.

Milli oyuncunun Galatasaray’daki geleceği, verdiği bu yanıtla belirsizliğini korumaya devam ederken Galatasaraylı yöneticilerin kesin bir dille gelecek sezon takımda görmek istemediklerini Tarık Çamdal’a ilettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını 15 kez giyen ve hiçbir istatistik sağlayamayan Tarık Çamdal, eğer gelecek sezon sarı kırmızılılarda kalırsa 1 milyon 391 bin euro yıllık maaş ve ilk 11’de çıktığı her maç başına ise 10 bin euro ücret kazanacak.

Kaynak: Sporcope