West Ham Menajeri David Moyes, Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan Andre Ayew için konuştu: "Bir teklif aldık ama beğenmedik."  

Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Andre Ayew için West Ham United Teknik Direktörü David Moyes'ten açıklama geldi.

Moyes, Ayew için bir teklif aldıklarını ancak memnun kalmadıklarını söylerken; "Daha önce de kimsenin gitmesini istemediğimi söyledim. Teklif gelince bakarız, ancak şu anda kimse gitmiyor. Ayew için bir teklif var ancak bu seviyedeki bir teklifi kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY KİRALAMA OPSİYONUNU DENEDİ

Galatasaray, bir süre önce Ganalı hücum oyuncusu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. West Ham United yapılan ilk görüşmelerde kiralama opsiyonuna sıcak bakmadığını belirtirken, teklifi ilk aşamada reddetti.

andre ayew west ham ile ilgili görsel sonucu

SWANSEA ANDRE AYEW İÇİN ÇILDIRDI AMA...

Andre Ayew için West Ham United'a eski takımı Swansea City de tam 16 milyon euroluk bir teklif yaptı ancak bu teklif de reddedildi. West Ham United'a Swansea'den 24 milyon euro bedelle transfer olan ancak takıma katıldığı günden bu yana beklentileri karşılayamayan Ayew için yapılan 16 milyon euroluk teklifin geri çevrilmesi, Londra ekibinin taraftarlarını kızdırdı.

Ayew, Galatasaray'ın gündemine 2015 yılında da gelmişti ancak o dönem yıldız oyuncu Marsilya'dan Swansea City'e transfer olmuştu. 2019 yılına kadar West Ham ile sözleşmesi bulunan Ayew bu sezon İngiliz temsilcisinde 18 Premier League maçında görev alırken, 891 dakika sahada kaldı.

(Webaslan)