Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Kolombiyalı forvet, kendisine birkaç teklif geldiğini ve kısa süre içerisinde bunlardan birini değerlendireceğinin ifade etti.

"TEKLİF GETİRECEĞİM"

Falcao’nun ayrılacağı açıklaması takım bütçesini aşağıya çekmeye çalışan yönetimde sevinçle karşılandı. Yıllık net 5 milyon euro kazanan ve bonuslarla beraber rakamı bunun üzerine çıkan yıldız futbolcu sık sık sakatlanması yüzünden tepki topluyordu. Ayrıca oyuncunun ‘teklif getireceğim’ söylemi de iyi niyetli bir yaklaşım olarak görüldü.

İLK TEKLİF KATAR'DAN

Katar Ligi'nin resmi yayıncısı Alkass, bir Katar kulübünün tecrübeli golcüyü Radamel Falcao'yu transfer etmek için resmi girişimlere başladığını yazdı.

AL DUHAIL

Öte yandan bu kulübün futbolcuyu 2019 yılında da transfer etmek isteyen ancak sonrasında Mandzukic'i kadrosuna katan Al Duhail olduğu da belirtildi.

İKİ SEZONDA 40 MAÇ 20 GOL

Bir türlü istikrarı Cim-Bom’da yakalayamayan Falcao, iki sezon formasını giydiği Galatasaray’da toplamda 40 maça çıktı. Kolombiyalı golcü söz konusu karşılaşmalarda 20 kez rakip ağları havalandırırken, 3 de asist yaptı.

FEGHOULI VE DIAGNE BELİRSİZLİĞİ

Öte yandan sarı-kırmızılı takımda Falcao ile beraber yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkarılan isimlerden olan Feghouli ve Diagne konusundaki belirsizlik ise sürüyor. Her iki futbolcu ile ilgili teklif gelmediği, oyuncu ya da menajerlerinden konuyla ilgili sarı-kırmızılıların beklediği haberleri alamadığı belirtildi.

(Milliyet / Nevzat Dindar)