Gençlerbirliği maçından sonra basın toplantısında sakin gözüken ve futbolcularına yüklenmeyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, soyunma odasında ise futbolcularına karşı sert bir üslup takındı.

Oyuncularına medya üzerinden mesaj göndermeyen Terim'in soyunma odasında, "Şampiyon olmak istemiyor musunuz? Bu futbol başka türlü açıklanamaz. Size maçtan önce bizi nasıl bir rakibin beklediğini söylemiştim. Bu şekilde oynayarak şampiyon olamayız. Galatasaray'da oynadığınızın farkında olmanız gerekir" dedi.

Bütün rakipler kazanmışken aldıkları bu sonucun kötü olduğuna vurgu yapan Fatih Terim'in, "Büyük bir avantaj yitirdik. Bu saatten sonra puan kaybetme lüksümüz yok. Bahane aramıyor, mazeret üretmiyorum. Kötü oynadık, kaybettik. Bu tabloyu değiştirmek zorundayız. Hep zirvede olduk, yine olmak elimizde... Buna inanmayan, bu mücadeleyi göstermeyen bir tek kişi görmek istemiyorum" diye konuştuğu öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın daha sonra, "Şimdi size bir gün izin vereceğim. Maçı bir daha izleyin, kendinizi görün. Bunun siz olmadığını göreceksiniz. Bunu bilerek kendinizi gözden geçirin" diyerek sözlerini tamamladığı bildirildi.