"Son hafta olan faciayı Galatasaraylı olmayanlar da gördüler. Alper Ulusoy'un tescilli Galatasaray düşmanı olduğunu bilmeyen var mı? Bu hakemi Galatasaray'a veriyorsunuz, verdiğiniz zaman da bu hakem 'mimli olduğunu' bilip ona göre dikkatli maç yönetmiyor. Tam aksine 'Kör göze parmak' derler ya tam o şekilde idare ediyor.

BU BİR ORGANİZASYON

Belli ki bu konuda bu arkadaş bireysel hareket etmiyor. Bireysel yapsa bu kadar açık yapmaz. Çünkü talimat almış. Çok açık şekilde, maçın başından sonuna kadar yaptığı her şey özel bir talimat aldığını gösteriyor. Birileri ona 'Galatasaray'ın 3 puan almasını engelle, şampiyonluk yarışından kopar' demiş gibi bir yönetim tarzı içerisinde.

BİRAZ İNSANLIK ONURUNUZ VARSA..

Hakemlik onurun var ise onu da geçtim insanlık onurun, şu kadarcık bir onur varsa 'Kardeşim onun üzerinden oyun kurallarına şu kadar pozisyon geçti. Top tekrar Galatasaray'a geldi gitti. Ben bu golü veriyorum' de. Ya da o faulü görmedim de. O faulü görmemesi olacak iş değil. Faulü net vermiyor. Adamsan verme kardeşim. Antep'in 2. golü net bir ofsayt.

"6 SANİYE KURALINI HİÇ UYGULAMAMIŞ"

Arkasından geliyor. Uygulanmayan bir kuralı uyguluyor. Yıllardır uygulandığını görmedim. Arkasından penaltı oluyor ve gol oluyor. Bir Malatyaspor maçında kaleci Farnolle topu 17 saniye elinde tutmuş ve hakem de hiçbir şey dememiş. Hakem kim Alper Ulusoy... Hakemlik tarihinde böyle bir uygulaması yok bu çocuğun. Bu çocuğa bir daha hakemlik nasıl yaptıracaklar? Nasıl maç verecekler? Bunun inanırlığı, adamlığı kalmamıştır. Bu hakem makem değil. Bu bir tetikçidir. Kiralık katil gibi. Ne talimat verilirse onu uyguluyor. Nasıl bir daha maç vereceksin kardeşim?

"TFF'DE ÇETE VAR"

Galatasaray'dan bir tepki gelmez. Başkan Mustafa Cengiz, kendisine şifa dileyelim, bayağı bir hasta. Ama hasta değilken de bu konularda Galatasaray bir şey yapmıyordu. Terim bunu dile getiriyordu. Ama yapsan ne olacak ki. TFF'de bir çete var. Bunlara çetelerin anlayacağı bir dille cevap vermek gerek.