Galatasaray yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirmek üzere... Sarı-kırmızılı yönetim Gaziantepsporlu Turgut Doğan Şahin ile anlaştı. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

Gaziantepspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada genç oyuncu konusunda Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduklarını, Turgut'un Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi.

Başarılı oyuncu için birçok kulübün teklifte bulunduğunu belirten Kızıl, "Galatasaray ile çok iyi ilişkilerimiz var. Bruma konusunda yaşananlar bu ilişkinin ne kadar iyi olduğunu ortaya koyuyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan ile görüştük, önümüzdeki günlerde transfer sonuçlanır" dedi.

Turgut Doğan Şahin'in sozlesmesini tek taraflı feshettiğini ancak hala oyuncu üzerinde haklarının bulunduğunu belirten Kızıl, fiyatta anlaştıkları takdirde genç oyuncunun önümüzdeki sezon Galatasaray'da oynayabilecegini ifade etti.

Turgut'un bedelsiz transfer olması halinde sarı kırmızılı kulübün bir belge imzalaması gerektiğini vurgulayan Kızıl, bunun da ilerleyen zamanlarda transfer yasağına kadar gidebileceğini, Galatasaray'ın böyle bir girişimde bulunacağına inanmadığını söyledi.

Galatasaray'in Turgut Doğan Şahin için bir miktar bonservis bedeli ödeyerek transferi gerçekleştirmesi bekleniyor. Geçen sezon başında Fatih Terim'in de kadroya katmak istediği genç oyuncu, devre arasında yine Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Fatih Terim tarafindan A Milli Takım'a çağrılan Turgut Doğan Şahin ay-yıldızlıların kampında bulunuyor.