Kasımpaşa'da attığı 15 golle gol krallığının en büyük adaylarından biri olan Umut Bozok, yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuştu.

Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..." Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..."

"Gol kralı olmak isterim"

Kasımpaşa'ya transfer sürecinden bahseden Umut Bozok, "Buraya gelirken, Türkiye benim, hedefim ve önceliğim değildi. Türkiye'den teklif geldi 2-3 tane. Kasımpaşa onlardan biriydi. Babam ve menajerim ile tesise geldik. Serkan Ağabey (Reçber) ile konuştuk. Bana hedeflerimi sordu ve ben 8-9 gol atmak olduğunu söyledim. Sözümü kesti benim. 'Buraya gelirsen en az 15 gol atarsın, gol kralı da bitirebilirsin ve A Milli Takım'a da gidebilirsin' dedi. Çok enteresan, ondan dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine ve başkanımıza. Serkan Ağabey öyle deyince hoşuma gitti ve sonra Kasımpaşa tercihi basit oldu. Sonra takım ve camia olarak her şeyi gerçekleştirdik. Gol kralı olmak isterim, Serkan Ağabey için, ailem için, bütün Kasımpaşa için. Gol kralı olmak benim için çok önemli" dedi.

"Teklif olduğunu biliyoruz"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin listesinde olduğu belirtilen Umut, "Serkan Ağabey ile bayağı konuştuk. Kasımpaşa'nın opsiyonu var. Alacaklar ve bonservis ödeyecekler. Kendimi Kasımpaşalı oyuncu olarak görüyorum. Konuşacağız, teklif olduğunu biliyoruz, duyuyoruz hep beraber. Ama benim için en önemlisi sahada. Son 5 tane maç kaldı. İyi bir şekilde sezonu bitirmek istiyoruz. Sonra en doğrusuna hep beraber; ailece, menajer, Serkan Ağabey, başkanımız bakarız. Ama şimdilik düşünmüyorum. Sezonu kazasız belasız bitirmek istiyorum. Sonra bakarız" ifadelerini kullandı.

(beIN Sports)