Galatasaray'ın golcü oyuncusu Umut Bulut, Avusturya'da yaptıkları kamp çalışmaları sırasında GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki sezon şampiyonluğun ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Umut, daha fazla 11 şansı bulmak istediğini kaydetti.
İŞTE UMUT'UN SÖZLERİ...

"İKİNCİ BİTİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

"Öncelikle geçen sene ligi ikinci bitirdiğimiz için mutluyuz. Son haftalarda elimizde yalnız o hedef kalmıştı. Onu da elde ettik. Şu anda güzel bir çalışma ortamımız var. Her şey iyi gidiyor. Kritik veya normal anlar mı bilmiyorum ama ben her zaman elimden geleni yapmaya hazırım. Bu sene de öyle olması için çalışıyorum."

"4. YILDIZIN MOTİVASYONU VAR"

"Bu sene özellikle 4. yıldız için daha önemli bir şampiyonluk mücadelesi var. Bunun da ayrı motivasyonu var. Kadro kalitemiz buna müsait. Bizim kalitemizi sahaya yansıtmamız şampiyonluk için yeterli olacağı düşüncesindeyim. Şu an oldukça yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Sabah akşam antrenmanımız var. "

"İŞİ CİDDİ TUTMAMIZ LAZIM"

Bu sene işi ciddi tutmamız gerek. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Herkes forma savaşının içine girmek istiyor. Bu hırs takıma olumlu yansıyacaktır. Kendini göstermek için bütün oyuncular çok çalışıyor."

"DAHA FAZLA 11 İSTİYORUM"

"Ben her zamanki gibi çalışıyorum. Bu sene daha fazla ilk 11'de oynamak istiyorum. Genel anlamda yedek kalan bir oyuncu değilim ama geçen sezon öyle oldu. Bu sezon daha fazla kadroya girmek istiyorum. "

"PRANDELLI DENEYİMLİ; HAMİT, BRUMA, AYDIN..."

Prandelli deneyimli bir teknik adam. Oyunculara oldukça iyi ve babacan davranıyor. Takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Hamit, Bruma ve Aydın'ın takıma dönmesi bizim içiçn çok sevindirici. Onların takıma dönmesiyle geniş kadromuz daha da iyi bir hal aldı.