Crystal Palace'la sözleşmesi sona eren Hollandalı sol bekle ilk temasların olumlu geçmesi sonrasında yıldız oyuncunun menajeri İstanbul'a davet edildi.

MAAŞ + İMZA PARASI

Burak Elmas ve ekibi, 30 yaşındaki futbolcuya imza attırmak adına kesenin ağzını açacak. Bonservisi elinde olan ve bu sebeple birçok takımı peşine takan tecrübeli futbolcuyu ikna etmek için yönetim imza parasını da gözden çıkardı. Fatih Terim'in de Aanholt'u kadrosunda görmek istediği ve bu nedenle şartların zorlanması gerektiğini, Burak Elmas'a ilettiği kaydedildi.

2+1 YILLIK İMZA PLANI

Van Aanholt'u Avrupa'da da isteyen takımlar olduğu ancak Galatasaray'ın başarılı futbolcuya imza attırmaya çok yakın olduğu bildirildi. İstanbul'da yapılacak görüşmede son detayların halledilmesi ve Crystal defterini kapatan Van Aanholt'un 2 milyon euro seviyesinde maaşla 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

SENİ GALATASARAY'A BEKLİYORUZ

Öte yandan Patrick van Aanholt, İtalya'nın EURO 2020'yi kazanmasının ardından tebrik mesajı yayımladı. Twitter hesabından da kendisine gelen bir yorumu beğendi. Bir Galatasaray taraftarının, "Artık kupalar için biz de seni bekliyoruz. Come to Galatasaray Patrick. Babel de burada" yorumunu beğenen Aanholt'un bu hamlesi dikkat çekti

VAN AANHOLT'UN PERFORMANSI

Kariyeri boyunca daha çok İngiltere'de forma giyen Patrick van Aanholt, bugüne kadar Leicester, Chelsea, Sunderland, Wigan ve Crystal Palace gibi kulüplerde top koşturdu. Hollandalı futbolcu toplam 381 maçta 33 gol ve 32 asiste imza attı. Van Aanholt, 30 Ocak 2017 tarihinde 10.5 milyon euro'ya Crystal Palace'a transfer olmuştu. 7 milyon euro Transfermarkt değeri bulunan başarılı futbolcu, Premier League'de geçen sezon 22 maçta şans bulabildi ve 1 asist üretti.

(Sporx)