Galatasaray'ın Süper Lig'de Başakşehir ile oynadığı son karşılaşmada eski günlerini hatırlaran Yasin Öztekin, gelecekteki hedeflerinden de bahsetti.

Borussia Dortmund dönemlerinden bahseden Yasin, o dönem teknik direktörü olan Jurgen Klopp'un kendisini çok beğendiğini ''Jurgen Klopp beni her zaman için destekledi. Bulunduğumuz grubun en iyi orta sahası olduğumu söylerdi. Ama hiçbir zaman gerçek bir şans bulamadım'' ifadelerini kullandı.

Yasin Öztekin, Türkiye'ye ve Galatasaray'a gelişinden de bahsederken, ''Galatasaray'a gelmek için hazırdım. Kendimi geliştirmek için bir sonraki adımı da attım. Asla pes etmedim. Her zaman çalıştım. Zamanı geldiğinde de şansımı çok iyi kullandım'' dedi.

''YENİDEN BUNDESLIGA'DA OYNAMAK İSTERİM''

Eski kulübü Borussia Dortmund'un kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Yasin Öztekin, hedefinin de yeniden Bundesliga'da oynamak olduğunu ''Borussia Dortmund'un hayatımda çok özel bir yeri var. Nerede olursam Bundesliga maçlarını da takip ediyorum. Yeniden Bundesliga'da oynamaktan çok mutlu olurum'' sözleriyle dile getirdi.

Yasin, Schalke'de oynamak ister misin sorusuna ise, "Evet, tabii ki. Onlar da Bundesliga'da oynuyor" yanıtını verdi.

Çeviri: Sporx