Transferde kritik bir dönemeçe giren Galatasaray'da bir yandan da Wesley Sneijder konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeniden Chelsea'nin başına geçen Jose Mourinho'nun transfer etmek istediği Hollandalı yıldız, kariyeriyle ilgili vereceği kritik kararı düşünürken, eşi Yolanthe Cabau'dan hiç beklemediği bir tepki gördü.

Sempatik tavırlarıyla kısa sürede herkesin sevgisini kazanan Yolanthe'nin Sneijder'e, "Yeni bir macaraya girmemize gerek yok. Burada çok mutluyuz. İngiltere'ye gitmeyelim" dediği öğrenildi. İstanbul'da iş hayatına atılan Yolanthe Cabau, kendi adını taşıyan bir takı markası yaratmıştı. Güzel oyuncu ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İstanbul'da bir çocuk dünyaya getirmek istediğini söylemişti.

Chelsea'nin teklifini düşünen Sneijder'in eşinin bu tepkisi sonrasında İngiltere defterini kapatması bekleniyor. Yolanthe'ye büyük bir sevgi ile bağlı olan Hollandalı yıldızın Inter'den Galatasaray'a transferinde de eşinin olumlu tavrı önemli rol oynamıştı.

Galabet sans-serif; font-size: 14px; font-weight: bold;">TERİM DE KALMASINI İSTİYOR

Sneijder konusunda yaşanan gelişmeleri şu ana kadar dışardan izleyen teknik direktör Fatih Terim'in önümüzdeki günlerde Hollandalı yıldızla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Tecübeli hocanın şu anda milli takım kampında bulunan Hollandalı yıldızla telefonda konuşacağı ve "Yeni sezonda seni takımda görmek istiyorum" diyeceği ifade edildi.

AY SONUNA KADAR BİTER!

Yaşadığı sakatlık sonrasında ligin son haftalarında forma göremeyen Sneijder'in yeni sezonda gerçek performansına ulaşacağına inanan Terim'in yıldızın takımda kalmasını istediği belirtiliyor. Sneijder'in geleceğinin en geç bu ay sonuna kadar kesinleşeceği de gelen bilgiler arasında...

KENDİSİ DE FUTBOLUNU BEĞENMEDİ!

G.Saray forması altında ligin 2. yarısında inişli çıkışlı bir performans sergileyen Sneijder önceki gün yaptığı açıklamada, "Forma girmek için çok uğraştım. Ama sakatlığım buna engel oldu" demişti.

Takvim