Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Işın Çelebi'nin resmi olarak başkan adaylığının duyurmasının ardından gelen yoğun talebi karşılıksız bırakmayan Yiğit Şardan, Abdürrahim Albayrak ile de bir görüşme yaptı.

Abdürrahim Albayrak'ı da listesine almayı planlayan Yiğit Şardan'ın resmi olarak kısa süre içerisinde başvurusunu yapması bekleniyor.

29 Mayıs'ta yapılmak üzere ilan edilen ancak iptal edilen Galatasaray başkanlık seçimlerinin 12-19 Haziran tarihlerinde yapılması planlanıyor.

Yiğit Şardan'ın listesinde hangi isimler var?

Abdurrahim Albayrak

Yusuf Günay

Dinçer Azaphan

Levent Karadeniz

Dinçer Acar

Ömer Cansever

Mahmut Recevik

Yiğit Şardan kimdir?

1963 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Şardan İlkokulu Bursa Özel İnal Ertekin’de, ortaokulu Galatasaray Lisesi’nde, liseyi Robert College’de, üniversiteyi ise İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği’nde okudu.

2004 yılında Güzel Sanatlar Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Yiğit Şardan; Güzel Sanatlar / Saatchi&Saatchi, MG Inıatıve, Content Media, Med Yapım Televizyon Yapımcılık, Ping, Coolshark, Netbook Media, Blab, Ideas Sports Marketing ve Spark Stratejik Planlama şirketlerinin ortağı.

Kendisi de milli bir sporcu olan Yiğit Şardan Galatasaray Spor Kulübü’nde başkan yardımcılığı, Basketbol Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen F1 Komitesi kurucu üyesi.

Kaynak: CNN